sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Maalissa

Viikonloppu kului kuvassa näkyvällä tavalla. Oma hommani pääasiassa tosin oli lattiapapereiden laitto, teippaus, reippaiden maalaajien juottaminen, syöttäminen sekä maalin lisäys. Olohuone sai tänään toisen kerroksen valkoista maalia aiemman oranssihtavan värinsä päälle. Keittiö ja eteinen saivat ekan kerroksen. Ensi perjantaina jatkuu. Olin lauantain jälkeen enemmän maalissa kuin maalarit.


Näyttää siltä, että aloitimme uuden asunnon kunnostus -hommat tarpeeksi ajoissa ja saamme kaiken myös ajoissa valmiiksi. Kaksi viikonloppua aikaa. Kolmantena muutto ja minä en ole paikalla.

Tavaroitani olen pakannut jo muutaman pahvilaatikollisen. Jätesäkkejä pitäisi ostaa, jotta vaatteet, lakanat ja pyyhkeet tulee myös muutettua.

3 kommenttia:

  1. Onnea tännekin uudesta asunnosta!

    Ihan vaan vinkkinä; astiat kannattaa pakata pyyhkeisiin ja lakanoihin, niin säästyy tilaa ja pakkausmateriaalia ;) .

    VastaaPoista
  2. Kiitti tästä! Taitaa seuraavaksi päästä pyyhkeet ja lakanat pakkausmateriaaliksi, koska kaikki mainokset ym. loppuivat.

    VastaaPoista
  3. Onnea uuteen kotiin! :o)

    Kätsyä kyllä tuo jos pääsee tekemään pintarempat asunnon ollessa vielä tyhjillään. Meilläkin ois tommosia maalaushommia jossain vaihees edessä ja rasittaa jo valmiiks ajatus kamojen siirtelystä ja suojaamisesta jne.. x)

    VastaaPoista