sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Raumalla



Vanha Rauma oli lähes autio. Markkinoiden vilinän jälkeen autioisuus tuntui melko hyvältä. Autioisuuden jälkeen markkinat eivät tuntuneet niin hyvältä. JT:n äiti oli tehnyt meille loistavat eväät ja lisäksi vielä kaikille omat eväspussit automatkaa varten, super!


lauantai 18. syyskuuta 2010

Parhaat ystäväni

Viime päivieni parhaat ystävät esittävät seuraavissa kuvissa pääosaa. Älkää siis huomioiko kummallista hahmoa ystävieni sisällä. Ystävieni kaverit ovat varmasti olleet monien muidenkin kavereita viime päivinä. Omat ystäväni pysyvät ystävinäni sääennustuksen mukaan vielä ensi viikollakin.


Ystäväni ovat palvelleet minua loistavasti pienissä ja keskisuurissa vesisateissa, mutta suuressa, jättimäisessä, vesisateessa keltainen ystäväni petti minut ja kasteli housuni helman kohdalta. Punaiset ystäväni eivät olleet silloin mukana. Ne eivät olisi minua pettäneet! Keltainen sai kyllä anteeksi.


Kuljen kaduilla siis keltaisen ja punaisten ystävieni kanssa. Olemme varsinainen väripilkku melko harmaassa massassa. Keltainen kaverini on useammin mukana, koska se mahtuu kätevästi reppuun. Punaiset ovat mukana vain jos kotoa lähtiessäni vettä tulee tarpeeksi paljon ja tiedossa ei ole suurempia piipahtamisia kovin julkisissa paikoissa (yliopistoa ei siis lasketa kovin julkiseksi paikaksi).

maanantai 13. syyskuuta 2010

Kämmekkäät

Siskolla oli nimpparit ja hetken mielijohteesta tein hänelle lahjaksi kämmekkäät.


Lankana oli Puro, metsä.

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Sugri-rock

Keskiviikkoiltana Turussa rokattiin.
Suomen ympäri kiertänyt suomalais-ugrilainen Sugri-rock saapui tänne.
Turussa kuultiin hanti- ja mansi-musiikkia esittävä H-Ural sekä marilainen Pairem.

Pairem

H-Ural

maanantai 6. syyskuuta 2010

Kaupunkikierros


Torstaina oli ainejärjestöni perinteinen kaupunkikierros. Ideana on kierrättää uusia opiskelijoita ympäri kaupunkia ja välillä piipahtaa johonkin baariin istumaan. Kierroksemme ei tällä kertaa mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta silti loppuillasta kaikilla taisi olla ihan hyvä mieli.

Oppaana

Kierroksella mukana olleille selvisi mm. Turun Tuomiokirkon historiaa (hyvin tiiviisti), missä on Akatemiatalo ja miksi se on hyvä tietää, mikä paikka on Suurtori ja mistä Brinkkalan talo on tuttu. Vartiovuorenmäen historiaa ja rakennuksia selvitimme, kun mäki oli saavutettu. Opimme myös, että Turku on rakennettu seitsemälle mäelle ja joen yli kulkee Föri (ei siis lautta tai lossi tms.).

Mamman syntymäpäivä


Edellisenä viikonloppuna juhlimme lähisuvun kesken mammani syntymäpäivää. Äiti oli miettinyt jo etukäteen, että istuisimme ulkona hämärtyvässä ja lämpimässä syysilmassa. Ihan kuten kesällä juhlissa. No sää ei ollutkaan ihan puolellamme, joten juhlimme sisällä hyvässä seurassa ruuan ja kahvin merkeissä. Sukupolvikuvia otettiin ja niistä tuli varsin hauskoja. Myös siskoskuvat onnistuivat.