sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kemiönsaarella

Kävimme viikonloppuna, tarkemmin sanottuna lauantaina, hieman kulttuurimatkailemassa Kemiönsaarella. JT:n äiti oli etukäteen katsonut muutamia paikkoja, joissa voisimme vierailla. Kiertelimmekin useamman tunnin Kemiössä Sagalundin ulkomuseossa, jossa oli juuri lauantaina käsityöläispäivät ja samalla ilmainen sisäänpääsy.

Museoapteekki


Kaupunkilaiset, varsinkin minä, olivat innoissaan nähdessään lampaita.

Pärekone

Sagalundin jälkeen jatkoimme matkaa alkuperäiseen määränpäähämme eli Taalintehtaalle.



"Naturistien luontopolku"
Ei voi mitään jos ei osaa lukea oikein..

tiistai 17. elokuuta 2010

Vain taivas rajana 2



Voi olla, että tältä kesältä on hienot taivaskuvat jo otettu. Syystaivaita odotellessa...

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Koottua kuluneen viikon lopusta


Torstaina oli Taiteiden yö. JT halusi nähdä Microsoftin edustajan ja minä halusin designmyyjäisiin. Edustajaa ei löytynyt, mutta myyjäisiin pääsin ja kotiutin sieltä kaksi kirahvia. Täytyy varmaan joskus ilmiantaa kaikki kirahviesineeni. Ihmisiä oli liikkeellä paljon ja oli mukava ilta.

Perjantaina olin mukana viettämässä kaverin läksiäisiä. Iso kurpitsa viihdytti meitä ja tarjolla oli herkullisia bageleita. Kuvasaldo jäi huivipäiseen kurpitsaan. Saunasta löytyi myös ujo kissa.

Viikon ja kenties koko kesän kohokohtana oli lauantaiset mökkipippalot. Tiedossa oli hyvää seuraa, ruokaa, juomaa, saunomista, uimista ym. Lisäksi saimme loistavan kesäsään. Muistona illasta on 180 loistavaa kuvaa ja 51 hyttysenpuremaa.

Hieman tunnelmakuvaa mökiltä.

Lauantaina pävällä vietin hetken aikaa kahden siskon kanssa. Kivaa oli, mutta aika loppuu aina kesken. Huomasimme, että pikkutytöille tehdään kivempia vaatteita kuin pikkupojille.