perjantai 11. syyskuuta 2009

Mieluisaa postia

Postinjakaja toi minulle tänään hyvin mieluista postia. Kirjekuoresta paljastui maatuska-heijastin sekä Tšeburaška-kangasmerkki.


Kangasmerkki sai jo paikan haalareistani, mutta heijastin odottelee vielä kiinnitystä. Luultavasti se pääsee loistamaan uuteen takkiin.

Hyvät lukijat! Muistakaa ottaa heijastin käyttöön, sillä iltaisin on kovin pimeää.

tiistai 8. syyskuuta 2009

Tallinna











tiistai 1. syyskuuta 2009

Verhot


Viime viikolla sain ystävältäni kokeiluun muutaman verhokankaan, koska valitin ettei keittiöni verho ole sopiva muuten niin valkoiseen keittiöön. Myös eteiseen tarvitsin verhoa peittämään edes osan rappukäytävästä kuuluvista äänistä. Valitsin ystäväni ylimääräisten verhojen laatikosta tummansini-valkoisen verhon keittiöön ja rumanvihreän värisen verhon eteiseen. Viikonloppuna sain äitiltä lainaksi ompelukoneen ja lauantai-illan huumassa hurautin verhot valmiiksi ja ripustin myös.

Siirsin keittiöön muutoksen yhteydessä myös Jukkani. Nyt on hieno keittiö, kun on puhdas mattokin lattialla. verhon ompelin kaksinkerroin. Nyt se ei peitä ihan kokonaan ikkunaa, mutta Jukka peittää onneksi ikkunasta kaiken ylimääräisen. Saapahan Jukkakin nyt sitten valoa hieman.

Eteisen verhosta tuli varsin loistava ja värikin sopii ihan kohtuullisen hyvin eteisen muuhun väritykseen. Niin ja se tärkein ominaisuus eli äänieristeenä toimiminen: en kuule enää kun postinjakaja kulkee rapussa (tai sitten en kiinnitä huomiota).

Kiitos P verhoista!